Bed & Breakfast

MIJNSTART

Bed&Breakfast Hagewinde
Een hartelijke ontvangst, comfortabele kamers en een uitgebreid ontbijt in een mooie groene omgeving, de ideale basis voor een aangenaam verblijf.
Om het even of u op zoek bent naar logies voor uw vakantie of voor zaken, een kort of een lang verblijf, een hartelijke ontvangst wacht u in onze Bed&Breakfast in Berlare, nabij het Donkmeer, gelegen in de Scheldevallei, aan het natuurgebied Berlaars Broek met talrijke fiets- en wandelroutes. Centrale ligging in de driehoek Gent, Antwerpen en Brussel. Brugge op 70 km. Ontbijt in de bibliotheek of in te tuin. Elke kamer beschikt over een TV, wekkerradio met CD speler en een aparte badkamer, haardroger, handdoeken, champoo en zeep inbegrepen. Gratis WIFI internet, kinderbedje en kinderstoel op aanvraag, toeristische informatie, gebruik van wandel- en fietskaarten, parking en fietsenstalling op het terrein, tuin met tuinmeubelen.

www.hagewinde.com
Brugge bezoeken en landelijk logeren in bed and breakfast Ter Brugge
Brugge bezoeken en landelijk logeren in het Brugse Ommeland.
Ter Brugge is een nieuwe bed and breakfast gelegen tussen Oostende en Brugge en beschikt over 4 gastenkamers met badkamer.

www.terbruggejabbeke.com
Uw website toevoegen aan deze pagina? Klik hier!